Тип: Частен дом | Локация: София | Услуга: Интериорно и екстериорно озеленяване

За озеленяването на тази красива къща бяхме поканени от интериорния дизайнер Нина Илиева. Задачата ни бе да подберем подходящи за създадения от нея интериорен дизайн саксии и растения, както и да създадем уютен кът на двора.

Интериорът е изпълнен с дизайнерски съдове с естествена визия, следваща използваните за настилка материали или акцентите на интериорния дизайн. Растителността не е натрапчива, но е обемна и пищна, в пълен синхрон с използваните съдове.

Целта на реализираното екстериорно пространство е да се яви естествено продължение на интериора, преход към външната среда и дневна на открито. Използваните мебели, аксесоари и растителност са подбрани и разположени така, че да се възприемат еднакво добре както в екстериора, така и от гледна точка на интериора. Проектът е изпълнен със специализираните за външни условия, бързо съхнещи и устойчиви на UV лъчите мебели и домашен текстил. Висококачествените пластмасови съдове на са в унисон с фасадата на къщата и заедно с открояващите се цветове на растителността се превръщат в атрактивен акцент.