ПЛАСТМАСОВИ САКСИИ SLINKY

Красиви и елегантни пластмасови саксии подходящи за интериора и екстериора.

  • Пластмасова саксия SLINKY, зелена

    12.60 лв.
  • Пластмасова саксия SLINKY, червена

    12.60 лв.