Политика за отказ от покупка

Всяка  поръчка, направена в онлайн магазин navun.bg , може да бъде върната в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката  при следните условия:

1.Да ни уведомите за Вашето име, настоящ адрес, телефонен номер  и закупен артикул, и за решението си да се откажете от покупката с писмено заявление на имейл info@navun.bg. Представител на navun.bg ще ви уведомим чрез обаждане или имейл за полученото заявление за отказ от покупка.

 1. В случай на връщане в деня на получаване,т.е. отказване на пратка след преглед при куриера,стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.
 2. Разходите по връщането (куриерски такси) на пoкупка се поемат от купувача. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.
 3. При  отказ от покупка от онлайн магазин navun.bg , артикулът  трябва да отговаря на следните изисквания:
 • Да НЯМА  нарушение на цялостния вид – счупване, одраскване или други повреди;
 • Да НЯМА  скъсани или липсващи стикери, етикети;
 • Да НЕ не е използван конкретния артикул;
 • Да НЯМА  замърсявания;
 • Да НЯМА  липсващи части или опити за отстраняване на елементи;

 

Navun.bg  си запазва правото да откаже  връщането на стока от клиента без предупреждение, при положение, че  не отговаря на гореспоменатите изисквания. В този случай, navun.bg писмено информира купувача за своето решение.

 1. Желанието за отказ от покупка задължително трябва да бъде заявено предварително на посочения имeйл. Срокът за отказ от покупка се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоката преди изтичането на 14-дневния срок.
 2. Стойността на върнатата стока се възстановява на купувача в срок от 30 календарни дни,считано от датата на получаване на отказания артикул.При коректно изпълнение на процедурата за връщане на стоката, сумата ще бъде възстановена както следва, без това да доведе до някакви допълнителни разходи за Клиента, освен ако банката, която го обслужва не изисква някакви такси:
 • Плащанията, направени чрез наложен платеж, се възастановяват от Продавача по банкова сметка, допълнително предоставена от Клиента.
 1. navun.bg  запазва правото си да променя настоящата политика за отказ от покупка по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат отразени  на настоящата страница.При евентуални промени, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.